top of page

I League of Legends (LOL) Spiller man 5v5 der vinner går videre i et normalt bracketsystem. Det spilles best av 1 match fram til Finalen der vi spiller best av 3.

LOL er den største konkurransen vi har på lanet, derme også de største PREMIENE.

 

 

Super Smash Bros for Wii U (SSB4) er et utradisjonelt slåssespill, der målet er å slå motstanderen av en plattform isteden for å ha en HP-bar. I konkurransen spiller vi 1v1 med 3 stock og 8min. Det er best av 3 games og best av 5 i finalen. Det blir også "double elimination" som gir deg muligheten til å vinne selv om du har tapt et game.

 

Counter Strike Global Offensice (CS:GO) er et 5v5 skytespill der vinneren går videre i et normalt bracketsystem. Det spilles best av 1 match frem til Finalen der vi spiller best av 3. Det vil også bli holdt en 1v1 aimmap konkurranse for dere som vil sette reaksjonsevnene på prøve.

 

Super Smash Bros Melee er et utradisjonelt slåssespill, der målet er å slå motstanderen av en plattform isteden for å ha en HP-bar. I konkurransen spiller vi 1v1 med 4 stock og 8min. Det er best av 3 games og best av 5 i finalen. Det blir også "double elimination" som gir deg muligheten til å vinne selv om du har tapt et game.

 

Super Mario Maker er basert på de klassiske 2D mario spillene. I turneringen vil spillerene bli utfordret på Mølla lans egen designede baner hvor den som kommer lengst på 2min går videre til det står igjen en vinner. Spillet har en kvalifiseringsbane som man må klare får å være med. Konkurransen vil foregå på storscenen med live kommentatorer.

 

bottom of page